MyDay Lifestyle startet sommeren 2023 av Ingeborg Kyvik med ønske om å inspirere kvinner i alle aldre til å ta bedre vare på seg selv.

Jeg, Ingeborg, har jobbet med ideen om MyDay i faktiske 6 år.  Dette har vært min hobby ved siden av jobb, som har gitt meg glede og masse påfyll. Det har tatt lang tid å komme hit til en forsiktig lansering, ispedd en god del pauser blant annet grunnet krevende fulltidsjobb som prosjektleder, men i år er jeg der og det føles fantastisk. 

Så hva ønsker jeg med MyDay? Gjennom MyDay ønsker jeg å inspirere kvinner, i alle aldre, til å ta bedre vare på seg selv. Lytte til seg selv, ta følelsene og behovene sine på alvor og sette av tid til å pleie seg selv. Og ja, det er egentlig kvinner som er hovedmålgruppen, men jeg tror menn har et like så stort behov for å stoppe opp gjennom dagen. Det er derfor jeg sier at målgruppen til MyDay er kvinner 16-90, og mennene i deres liv. 

Det har skjedd veldig mye i verden siden min første tanke om MyDay. Vi har blant annet hatt en pandemi som har gjort mye med oss på både godt og vondt. Behovet for å ta vare på oss selv, og vår helse, har ikke blitt mindre. 

Vi lever i en verden som stadig går fortere. Vi stresser av gårde fra aktivitet til aktivitet, og krysser av «done» på sjekklisten. Kravene vi setter til oss selv er massive. Vi skal ha karriere, etterhvert få familie, samtidig skal vi se bra ut, trene, pleie sosiale nettverk og holde oss oppdatert på alle kanaler. På et eller annet tidspunkt merker flere og flere at det begynner å tære litt på. Det kan være en uforklarlig slitenhet som smyger seg inn over deg, det kan være økende følelse av stress, møte den berømte veggen eller vise seg på annen måte. 

MyDay skal absolutt ikke være en selverklært helseguru, men vi ønsker å inspirere deg til å finne tid gjennom dagen hvor du prioriterer deg selv. At du bestemmer deg for ett til flere tidspunkt, vi elsker å kalle det «lounges», hvor du stopper opp, hopper av hamsterhjulet for et lite øyeblikk, setter av tid til å puste, lytter til kroppen din, kjenner etter hvordan du egentlig har det og skaper en magisk stund for deg selv.

Vi vil ta utgangspunkt i disse lounges når vi tilbyr deg inspirasjon og lekre produkter. Produkter som skal være bra for deg, samtidig som de er bra for miljøet.

Første lounges vi skal lansere utover sommeren er Morning time. Morgenstund har gull i munn heter det. Det tror jeg på. Jeg elsker morgener. 

Jeg er veldig takknemlig for at nettopp du besøkte oss, og setter stor pris på om du tar kontakt og gir meg din tilbakemelding, gode tips eller spørsmål.

Kjærlig hilsen
Ingeborg