Deilige August moments

Kanskje føles det bitte litt vedmodig at vi allerede er bikket august, men samtidig er det masse fantastiske sommerdager igjen! Jeg planlegger å nyte de til fulle, slik at når høsten kommer sigende vil jeg være klar for den litt skarpere luften. Hver årstid har sin sjarme. Vi er heldige som har fire.

“When summer opens, I see how fast it matures, and fear it will be short; but after the heats of July and August, I am reconciled, like one who has had his swing, to the cool of autumn.”
— Ralph Waldo Emerson 

Jeg elsker denne overgangen mellom sommer og høst, og har bestemt meg for å bruke mulighetene den gir meg. Alle de deilige August moments🤎 Jeg har skrevet min ønskeliste for sensommeren. Har du din liste?

Min liste for August moments:

  1. Tilbringe deilige kvelder på altanen med bok og en kopp te
  2. Dra til stranden ettermiddag/kveld for et kveldsbad
  3. Komme meg ut grytidlig et par morgener for å ta i mot dagen. Ha med meg deilig frokost og en god kaffe.
  4. Plukke nydelige plommer, blåbær og bjørnebær i hagen. Spise mens jeg plukker og lage noe godt av det som blir igjen.
  5. Planlegge en dag langs Akerselva i løpet av høsten.
  6. Nyte deilige joggeturer i skogen
  7. Skape små mikro-magiske øyeblikk gjennom dagen ved å være mer til stede. Naturen jo et under.

 

Ha en deilig august.

🤎fra Ingeborg

 

Kilde bilde: AYA&IDA